Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(champ)brand vs irelia

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brand - AP, mid, combo, dmg w choj.

Irelka - Off Tank, lane / top, heal.

Więc sam wybierasz, jaki sposób bardziej wolisz. ;)

he?

Opublikowano

Wybrałbym Branda, jest moim zdaniem jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) magów z gry.

Jednak nie ma co porównywać AP czy Offtank... 2 inne sprawy zależy jak wolisz grać ale polecam Ci Branda.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Oby dwie są dobre. Polecam Ci bardziej Irelkę, albo nie... Brand może wygrać tf , w sumie Irelia też. -.-

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Wybrałbym Branda, jest moim zdaniem jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) magów z gry.

Jednak nie ma co porównywać AP czy Offtank... 2 inne sprawy zależy jak wolisz grać ale polecam Ci Branda.

tylko np niech ma takiego ryze na midze, to ryze brandem pomiata, nie ma najlepszej postaci w grze ...

Brandem grałem i jest dobry, ale jak jesteś focusowany to już takiego dużego dmg nie zrobisz. Brand ma bardzo przyjemne skille, latwy haras, ulti co dużo bije..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...